Badkamers

Een badkamer is een plek voor hygiëne en ontspanning wat voor iedereen een persoonlijke ervaring is. Daarom is het ontwerp en de uitvoering een samenkomst van ideeën en techniek.

Voor u is het belangrijk dat de badkamer goed functioneert en een mooie uitstraling heeft. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat, zodat u er vele jaren zonder problemen er plezier van heeft.

Allereerst kom ik bij u langs om het werk op te nemen, dit houd in dat ik de maten van de huidige badkamer opmeet en de plattegrond in een schets teken. Dan spreek ik met u door wat voor een wensen u heeft, en of dit technisch mogelijk is. U zult merken dat er veel mogelijk is, door mijn al meer dan 25 jaar ervaring heb ik al vele badkamers verbouwd.

Enkele afbeeldingen van gemaakte badkamers ziet u in de afgebeelde fotocollectie boven aan de pagina.

Als na de opname van de badkamer duidelijk is geworden wat mogelijk is, kan ik u aanbieden om naar een luxe en zeer moderne showroom te gaan om sanitair en tegels aan te schaffen. Ook is het mogelijk om zelf uw spullen aan te schaffen, zodat ik alleen de werkzaamheden uitvoer die nodig zijn om een mooie badkamer te leveren.

Dan krijgt u van mij een gedetailleerde en vrijblijvende offerte. Als deze offerte dan door u is goedgekeurd, plannen we samen de start van de werkzaamheden.

Meestal begint het werk met afplakken van de vloeren en stofvrij houden van aangrenzende vertrekken.
Dan begint het sloopwerk, het verwijderen van het interieur en zo nodig de tegels.
Het aanleggen van leidingwerk is de volgende stap, (riool- water- cv- elektra- leidingen)
Stukadoren van de muren en egaliseren van de vloer.
Al dan niet plaatsen van inbouwtoilet en aftimmeren van toiletframe. Of op metselen van een muurtje.
Aanbrengen van de tegels, het betegelen van de badkamer dus.
Dan kan ook het plafond gestukadoord worden. En al dan niet inbouwspots aanbrengen.
Plaatsen van het sanitair en aansluiten van cv- radiator.
Afkitten van het geplaatste sanitair, testen en opleveren van de badkamer.
Opruimen en afvoeren van de locatie.

Dit zijn kort de werkzaamheden die u kunt verwachten als ik bij u een badkamer kom plaatsen. Al deze beschreven werkzaamheden voer ik zelf uit al dan niet geholpen door een collega uit mijn netwerk.

Het voordeel van deze aanpak is in mijn ogen, het contact dat u met een persoon heeft, geen diversen mensen die in uw huis komen. Afspraken en planning met meerdere mensen kan ook meerdere keren fout gaan waardoor het werk onnodig uitloopt.

Ik hoop dat na het lezen van deze tekst uw interesse gewekt is en u met mij contact opneemt zodat we de mogelijkheden van uw badkamer maximaal benutten en u weer vele jaren met plezier van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Joost Huiting

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij u thuis? Via ons contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of uw vragen aan ons stellen

Foto van een badkamer met reflectie van een spiegel