Verbouwingen

U kunt bij ons terecht voor kleinere maar ook grotere werkzaamheden. Van verplaatsen van stopcontacten tot een volledige verbouwing van uw huis.

Zelfs kunnen wij voor u een uitbouw realiseren om uw leefruimte te vergroten.Ook kunnen wij uw garage ombouwen tot kantoor, of bij uw woonruimte voegen.

Een badkamer is een project waar alles samenkomt, zoals u hiernaast kunt zien. Leidingwerk, stukadoorswerk, tegelwerk, elektra en timmerwerk.

Eindresultaat van een verbouwing badkamer

Een verbouwing kan erg ingrijpend zijn voor uw situatie. Hierom vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wederzijdse verwachtingen worden snel duidelijk gemaakt zodra u met ons in contact komt voor uw klus.

Zeker omdat een grote klus veel invloed kan hebben op uw (tijdelijke) leefsituatie, werken wij altijd samen aan een plan en zult u op de hoogte worden gesteld van de impact die de werkzaamheden zullen hebben.

Uw droomhuis

Koopt u een nieuw huis of wilt u uw huidige huis laten verbouwen? Neem dan contact op met J Huiting Klussenbedrijf. Geef uw (toekomstige) huis een make-over en maak van uw woning uw droomhuis.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom te weten wat wij u kunnen bieden.